Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Joomla komponenta Attachments V2.2. služi za upravljanje attachments-ima u člancima, ali je i front end (prikaz na web stranici) i back end (prikaz u administraciji) izvorno na Engleskom jeziku.

Za one koji ne vole da na svojoj Joomla stranici imaju komponente koje su na stranom jeziku, obezbijedio sam prijevod Joomla komponente Attachments for content articles  koja u Joomla članke dodaje priloge za download.


Dokumenti za download:
(1 glas)

Download Joomla komponente za dodavanje priloga u Joomla članke - Attachments.

Autor-23;Jonathan Cameron
Datum-2326 Februar 2011
Jezik-23  German
Sistem-23  MS Windows
Veličina-23 634 B
Download-23 135

Nakon download-a dokumenta, otpakujte ga u direktorij po želji. Unutra ćete naći i TXT dokument sa detaljnim uputama.

U arhivi su ini jezički dokmenti smješteni u direktorije onako kako trebaju biti iskopirani na vašem web serveru.

Odnosno, prijevod za back-end (administraciju) treba iskopirati iz direktorija \administrator\language\bs-BA u istoimeni direktorij na istoj putanji na vašem web serveru.

Isto tako, prijevode za front-end (samu web stranicu) iskopirati iz direktorija \language\bs-BA u istoimeni direktorij na vašem web serveru.

Na kraju, ostaje vam da za jezik web stranice u  Joomla adminstraciji izaberete Bosanski i sav tekst vezan za attachment-e u vašim člancima će biti prikazan na Bosanskom jeziku.

Isto tako, ako za ulogiranog joomla administratora za jezik administracije izaberete Bosanski, sve opcije će biti na Bosanskom jeziku.

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaši komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Coments WILL NOT BE published automatically. Administrator will check and publish each comment.

Amicus copyright 2023