Ocjene članaka: 5 ( 5 glasova)

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Spajanje senzoraOvdje možete pogledajte DEMO dokument sa segmentima instalaterskog uputstva za instalaciju i programiranje DSC alarmnih sistema i odlučiti vrijedi li vam original male donacije ili ćete zamoliti šefa da vam plati obuku za DSC alarmne sisteme Laughing


Dokumenti za download:
(5 glasova)

PDF dokument koji služi kao primjer sadržaja originalnog dokumenta, instalacija i programiranje DSC alarmnih sistema, za čiji download su potrebni bodovi.

Autor-34;Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Datum-3420 Mart 2011
Jezik-34  English
Sistem-34  Apple macOS
Veličina-34 580.9 KB
Download-34 586

Samo da napomenem da originalni dokument na 31 stranici detaljno opisuje korake i potrebne instrukcije sa primjerima za programiranje DSC alarmnih sistema, a tu si i šeme i slike koje objašnjavaju postupak montaže.

Opis originalnog dokumenta možete pogledati >OVDJE<

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaši komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Coments WILL NOT BE published automatically. Administrator will check and publish each comment.

Amicus copyright 2021