Ocjene članaka: 5 ( 5 glasova)

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Spajanje senzoraOvdje možete pogledajte DEMO dokument sa segmentima instalaterskog uputstva za instalaciju i programiranje DSC alarmnih sistema i odlučiti vrijedi li vam original male donacije ili ćete zamoliti šefa da vam plati obuku za DSC alarmne sisteme Laughing


Dokumenti za download:
pdf.png Montaža i programiranje DSC alarmnih sistema - DEMO red.png

PDF dokument koji služi kao primjer sadržaja originalnog dokumenta, instalacija i programiranje DSC alarmnih sistema, za čiji download su potrebni bodovi.

Licenca Besplatno link_extern.gifAutor Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.Datum 20-03-2011 Jezik  Bosanski Sistem  Windows Veličina 580.9 KB Download 564 Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Samo da napomenem da originalni dokument na 31 stranici detaljno opisuje korake i potrebne instrukcije sa primjerima za programiranje DSC alarmnih sistema, a tu si i šeme i slike koje objašnjavaju postupak montaže.

Opis originalnog dokumenta možete pogledati >OVDJE<

Komentari  
0 # nadin001 14-12-2011 21:08
svaka cast da neko i svoje znanje prenese na druge,hvala
Odgovori | Odgovori sa citatom | Citiraj | Prijavi administratoru
Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaši komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.

Amicus copyright 2019