Support http://amicus.ba with small donation

 
Četvrtak 8 Juni 2023

Ocjene članaka: 5 ( 5 glasova)

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Woman's advanced calendar logoPoklon svim damama - prijevodi za  Women's Advanced Calendar (bivši Advanced Woman Calendar) verzije 3.0, 3.1, 3.2, 4.0, 4.2, 5.2.2, 5.3 i 6.1.

Prijevod je besplatan jer sam ga ja kreirao, ali program nažalost nije besplatan. Možete preuzeti verziju koja je funkcionalna 30 dana sa stranice SoftOrbis.

Kao i pethodne verzije, program je namijenjen praćenju menstrualnog ciklusa žene, sa mogućnošću unosa početka, trajanja, i završetka ciklusa uz odgovarajuće poruke i informacije od strane programa.

od verzije 3.2. postoji mogućnost kreiranja i vraćanja sigurnosne kopije, kao i praćenje autora program na facebook-u, twitter-u i gledanje na youtube-u.

U prilogu su prijevodi za razne verzije ovog programa. Uživajte.


Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaši komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Coments WILL NOT BE published automatically. Administrator will check and publish each comment.

Amicus copyright 2023