Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Nedjelja 5 April 2020
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
Index file za Arduino SD web server sa upravljanjem Index file za Arduino SD web server sa upravljanjem
(0 glasova)

File index.htm koji prikazuje web stranicu sa prikazom izmjerene temperature i komandama za upravljanje Arduino digitalnim izlazima.

Web stranica će biti prikazana i funkcionalna na Arduino web serveru koji je opisan u članku Prikaz mjerene temperature na vlastitom web serveru i upravljanje digitalnim izlazima

Podaci

Verzija: 1.0
Veličina 18.19 KB
Preuzeto 1
Jezik Bosanski
Licenca Besplatno external
Cijena Besplatno
Kreirano 07-10-2018
Kreirao Samir Gutić
Mijenjano 08-10-2018
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Nemate pravo da postavljate komentare. Za dozvolu komentiranja se obratite administratoru putem Kontakt forme

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019