Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Ponedjeljak 30 Novembar 2020
Prikaz kategorija Pretraga Naviše
Detalji Download-a
Prijevod The KMPlayer na Bosa Prijevod The KMPlayer na Bosanski VRUĆE
(0 glasova)

Prijevod nije 100% gotov ali je većim dijelom završen. Sve glavne opcije, sa kojima se susrećemo u normalnom radu sa programom su prevedene, tako da izgleda kao da je sve prevedeno. Nisu prevedene opcije i poruke koje se rijetko koriste.

Za primjenu prijevoda je potrebno download-ovati arhivu i otpakovati je u Program FilesThe KMPlayerLanguage. Nakon toga, pokrenuti The KMPlayer i kliknuti desnom tipkom na prozor programa i izabrati OptionsAdvanced Menu (da se pojavi kvakica ispred) za aktiviranje naprednog menia. Nakon toga, ponovo kliknuti desnom tipkom na prozor i izabrati LanguageBosanski_by_Amicus. Sada su opcije KMPlayer-a na Bosanskom jeziku.

Podaci

Verzija: 3.9.1.129.
Veličina 74.7 KB
Preuzeto 757
Jezik Bosanski
Licenca Besplatno external
Autor Samir Gutić
Web stranica Web stranica external
Cijena Besplatno
Kreirano 13-01-2010
Mijenjano 04-01-2018
Izmijenio Samir Gutić

Download

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaši komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.

Amicus copyright 2019