Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Ponedjeljak 30 Novembar 2020
Prikaz kategorija Pretraga Naviše
Detalji Download-a
Bosanski prijevod za AlphaUserPo Bosanski prijevod za AlphaUserPoints
(0 glasova)

AlphaUserPoints Joomla komponenta je jako pogodna za kombinaciju sa jDownloads komponentom za organizovanje download-a na web stranici (čiji prijevod imate u sekciji Download za registrovane korisnikePrijevodi).

Ovaj prijevod sam napravio kao standardni Joomal 1.5.x instalacioni paket. Znači, download-ujete ovaj ZIP file i u svojoj Joomla administraciji izaberete DodaciInstalacija - deinstalacija i pronađete bs-BA.com_alphauserpoints.zip i instalirate ga kao bilo koji drugi Joomal 1.5.x dodataka. Nakon toga će sve opcije u AlphaUserPoints biti na Bosanskom jeziku. Paket sadrži i prijevod za plugin dugme u editoru za dodavanje lutrije u članke (raffle).

Napomena: Collation tekstualnih polja u pojedinim tabelama onemogućava prikaz 'naših' slova sa kvakicama. Sve će raditi, ali će umjesto slova sa kvakicam biti prikazani čudni znakovi. Zbog toga, prvo trebate pročitati članak o prijevodu za AlphaUserPoints u sekciji Joomla  sa uputama za izvođenje potrebnih ispravki.

 

Podaci

Verzija: 1.5.13
Veličina 18.16 KB
Preuzeto 37
Jezik Bosanski
Licenca Besplatno external
Autor Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Cijena Besplatno
Kreirano 22-03-2011
Mijenjano 29-05-2015
Izmijenio Samir Gutić

Download

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaši komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.

Amicus copyright 2019