Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Utorak 18 Februar 2020
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
Prijevod Skype-a na Bosanski Prijevod Skype-a na Bosanski hotpic
(0 glasova)

Skype je vrlo popularan chat program ali ne postoji u verziji na Bosanskom jeziku. Zato sam ga kompletnog preveo na Bosanski jezik.

Prijevod za najnoviju verziju Skype-a. Za upotrebu prijevoda, potrebno je download-ovanu RAR arhivu ekstraktovati u direktorij C:/Program Files/Skype/Phone (za 32bitne Windows-e) ili na C:/Program Files (x86)/Skype/Phone (za 64bitne Windows-e).

Nakon toga, pokrenuti Skype, ulogovati se i izabrati Tools-> Change Language-> Load Skype Language File i u dobijenom prozoru otići na putanju C:/Program Files/Skype/Phone (za 32bitne Windows-e) ili na C:/Program Files (x86)/Skype/Phone (za 64bitne Windows-e) i izabrati file BosanskiSkype_Amicus.lang

Od sada će sve opcije Skype-a biti na Bosanskom jeziku.

Inače, instalaciju najnovije verzije Skype-a možete preuzeti >OVDJE<

P.S.

Iako Skype uporno, nakon više mojih zahtjeva, odbija da doda Bosanski jezik u oficijelnu distribuciju aplikacije, ja nastavljam da nadgrađujem svoj prijevod na Bosanski kad god se pojavi nova verzija Skype-a.

Ako pronađete neki dio da nije preveden ili ima grešku, kopirajte taj tekst u komentar tako da ga mogu pronaći. Hvala.

Podaci

Verzija: 7.41.0.101
Veličina 68.5 KB
Preuzeto 4.192
Jezik Bosanski
Licenca Besplatno external
Autor Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Web stranica Web stranica external
Cijena Besplatno
Kreirano 13-01-2011
Mijenjano 13-07-2018
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Nemate pravo da postavljate komentare. Za dozvolu komentiranja se obratite administratoru putem Kontakt forme

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019