Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Srijeda 23 Oktobar 2019
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
Prijevod Skype-a na Bosanski Prijevod Skype-a na Bosanski hotpic
(0 glasova)

Skype je vrlo popularan chat program ali ne postoji u verziji na Bosanskom jeziku. Zato sam ga kompletnog preveo na Bosanski jezik.

Prijevod za najnoviju verziju Skype-a. Za upotrebu prijevoda, potrebno je download-ovanu RAR arhivu ekstraktovati u direktorij C:/Program Files/Skype/Phone (za 32bitne Windows-e) ili na C:/Program Files (x86)/Skype/Phone (za 64bitne Windows-e).

Nakon toga, pokrenuti Skype, ulogovati se i izabrati Tools-> Change Language-> Load Skype Language File i u dobijenom prozoru otići na putanju C:/Program Files/Skype/Phone (za 32bitne Windows-e) ili na C:/Program Files (x86)/Skype/Phone (za 64bitne Windows-e) i izabrati file BosanskiSkype_Amicus.lang

Od sada će sve opcije Skype-a biti na Bosanskom jeziku.

Inače, instalaciju najnovije verzije Skype-a možete preuzeti >OVDJE<

P.S.

Iako Skype uporno, nakon više mojih zahtjeva, odbija da doda Bosanski jezik u oficijelnu distribuciju aplikacije, ja nastavljam da nadgrađujem svoj prijevod na Bosanski kad god se pojavi nova verzija Skype-a.

Ako pronađete neki dio da nije preveden ili ima grešku, kopirajte taj tekst u komentar tako da ga mogu pronaći. Hvala.

Podaci

Verzija: 7.41.0.101
Veličina 68.5 KB
Preuzeto 4.190
Jezik Bosanski
Licenca Besplatno external
Autor Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Web stranica Web stranica external
Cijena Besplatno
Kreirano 13-01-2011
Mijenjano 13-07-2018
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaš komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.

Sigurnosni kod
Refreširaj

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019