Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Ponedjeljak 6 Juli 2020
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
Malwarebytes Anti-Malware Malwarebytes Anti-Malware hotpic
(0 glasova)

Malwarebytes Anti-Malware vrlo uspješno skenira računar i eliminiše spyware, malware i ostale napasti digitalnog doba koje ugrožavaju sigurnost računara.

To su programi koji su, u najboljem slučaju, dosadni i ometaju rad na računaru, "kradu" linkove (preusmjeravaju klikove na pogrešne stranice) i usporavaju internet konekciju, ali su vrlo često u funkciji krađe podataka.

Instalacija je, pored ostalih, moguća i na Hrvatskom jeziku što će mnogima olakšati snalaženje u programu.

Upute za rad sa programom možete pronaći u članku Malwarebytes Anti-Malware.

Podaci

Verzija: 4.1.1.149
Veličina 4.9 MB
Preuzeto 301
Jezik Engleski
Licenca Besplatno external
Autor Malwarebytes external
Cijena Besplatno
Kreirano 23-10-2011
Mijenjano 15-04-2020
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaši komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019