Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Petak 3 April 2020
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
Slovarica za djecu Slovarica za djecu hotpic
(7 glasova)

Slovarica sa slikama za djecu u PDF formatu za printanje koja sadrži sva slova abecede (velika, mala, pisana i štampana) i cifre od 0 do 9. Slovarica je formulisana tako da je na svakom listu po jedno slovo sa odgovarajućom slikom. Slovarica je pogodna za štampanje tako da djeca mogu pisati i vježbati po njoj bez brige i usput učiti. Kada "unište" pojedine listove možete ih ponovo isprintati.

 

Podaci

Verzija: 1.3.
Veličina 1.7 MB
Preuzeto 2.649
Jezik Bosanski
Licenca Besplatno external
Autor Samir Gutić external
Cijena Besplatno
Kreirano 18-03-2011
Mijenjano 04-01-2018
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Komentari  

# materijaliKatarina Puljko 10-02-2017 15:14
Vrlo zanimljivi materijali... Mojem malom sinu se vrlo sviđaju. Hvala

Nemate pravo da postavljate komentare. Za dozvolu komentiranja se obratite administratoru putem Kontakt forme

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019