Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Subota 18 Januar 2020
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
WinMP4Extract WinMP4Extract
(3 glasova)

WinMP4Extract portable is GUI for gps.bat for extracting GPS data from 70mai pro dashcam recordings.

Just install, copy MP4 recordings from 70mai pro dashcam in folder and run C:\WinMp4Extract and run WinMp4Extract.

Progam will extract GPS data from selected MP4 recording and create SRT subtitle file for showing GPS speed and coordinates in any video player.

Podaci

Verzija: 1.2.1
Veličina 13.7 MB
Preuzeto 104
Jezik Engleski
Licenca Besplatno external
Autor Samir Gutić
Web stranica Web stranica external
Cijena Besplatno
Kreirano 04-11-2019
Kreirao Samir Gutić
Mijenjano 29-12-2019
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaš komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.

Sigurnosni kod
Refreširaj

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019