Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Utorak 25 Juni 2019
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
Brisanje keša Windows 10 start meni ikonica Brisanje keša Windows 10 start meni ikonica
(0 glasova)

BAT file za automatsko brisanje keša Windows 10 strat meni ikonica.

Ako se dešava da se u Windows 10 start meniu pojavljuju pločice (tiles) bez sličice, onda je potrebno pokrenuti ovaj BAT file čime će biti izbrisan cache ikonica. Međutim, na ovaj način se otklanja posljedica problema a ne uzrok. Pri sljedećem pokretanju Windows 10, vjerovatno će se ponoviti isti problem, zbog čega ovaj BAT file treba ponovo pokrenuti.
Ovaj problem je potvrđen od strane Microsoft-a ali još nisu pronašli trajno rješenje.

Podaci

Verzija: 1.0
Veličina 1.64 KB
Preuzeto 2
Jezik Bosanski
Licenca Besplatno external
Autor Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Web stranica Web stranica external
Cijena Besplatno
Kreirano 03-05-2018
Kreirao Samir Gutić
Mijenjano 03-05-2018
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaš komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.

Sigurnosni kod
Refreširaj

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019