Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Petak 3 April 2020
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
MSDATGRD OCX kontrola MSDATGRD OCX kontrola
(0 glasova)

MSDATGRD.OCX, upakovan u RAR arhivu, koji služi za prikaz podataka u vidu tabele na Visual Basic 6 formi. Potrebno je otpakovati RAR arhivu i MSDATGRD.OCX iskopirati na putanje navedene u članku  te izvršiti registraciju kako je opisano.

Podaci

Verzija: 6.0.89.88
Veličina 108.72 KB
Preuzeto 4
Licenca Besplatno external
Autor MIcrosoft
Kreirano 13-02-2015
Kreirao Samir Gutić
Mijenjano 13-02-2015
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Nemate pravo da postavljate komentare. Za dozvolu komentiranja se obratite administratoru putem Kontakt forme

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019