Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Ponedjeljak 27 Januar 2020
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
Promjena AP-a na TP-LINK TL-WR743ND WiFi router-u Promjena AP-a na TP-LINK TL-WR743ND WiFi router-u
(0 glasova)

Korak-po-korak uputstvo za promjenu access point-a, na koji je WiFi router konektovan, na TP-LINK L-WR743ND wifi router-u. Uputstvo sadrži sve korake sa objašnjenjima i odgovarajućim slikama.

TL WR743ND
Inače
, TL-WR743ND WiFi router izgleda kao na slici lijevo.

Podaci

Verzija: 1.0.
Veličina 398.39 KB
Preuzeto 30
Jezik Bosanski
Licenca Besplatno external
Web stranica Web stranica external
Cijena Besplatno
Kreirano 04-01-2015
Kreirao Samir Gutić
Mijenjano 10-01-2015
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaš komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.

Sigurnosni kod
Refreširaj

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019