Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Utorak 11 Avgust 2020
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
Promjena AP-a na TP-LINK TL-WR743ND WiFi router-u Promjena AP-a na TP-LINK TL-WR743ND WiFi router-u
(0 glasova)

Korak-po-korak uputstvo za promjenu access point-a, na koji je WiFi router konektovan, na TP-LINK L-WR743ND wifi router-u. Uputstvo sadrži sve korake sa objašnjenjima i odgovarajućim slikama.

TL WR743NDInače, TL-WR743ND WiFi router izgleda kao na slici lijevo.

Podaci

Verzija: 1.0.
Veličina 398.39 KB
Preuzeto 30
Jezik Bosanski
Licenca Besplatno external
Web stranica Web stranica external
Cijena Besplatno
Kreirano 04-01-2015
Kreirao Samir Gutić
Mijenjano 10-01-2015
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaši komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019