Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Ponedjeljak 27 Januar 2020
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
myWork Android aplikacija za vođenje evidencije o radnom vremenu myWork Android aplikacija za vođenje evidencije o radnom vremenu hotpic
(14 glasova)

myWork myWork - Android aplikacija za vođenje evidencije o radnom vremenu.

Aplikacija ima mogućnost vođenja evidencije o redovnom i prekovremeno radnom vremenu kao i o praznicima, godišnjim odmorima i bolovanjima.

Aplikacija podržava instalaciju u internu memoriju ili na microSD karticu.

Detaljan opis svih opcija aplikacije možete pročitati u članku myWork - Android aplikacija za vođenje evidencije o radnom vremenu.

Ako vaš Android posjeduje QR code reader, aplikaciju myWork možete preuzeti direktno skeniranjem QR kôda ispod:

myWork aplikacija

Ako imate neki prijedlog ili sugestiju vezanu za aplikaciju myWork ili želite da je prevedete na neki jezik koji još nije uključen u aplikaciju kontaktirajte me putem KONTAKT FORME.

Unaprijed hvala.

Podaci

Verzija: 1.9.10
Veličina 3.3MB
Preuzeto 1.050
Jezik Multijezički
Licenca Besplatno external
Autor Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Web stranica Web stranica external
Cijena Besplatno
Kreirano 21-02-2013
Kreirao Samir Gutić
Mijenjano 05-08-2018
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaš komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.

Sigurnosni kod
Refreširaj

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019